HÍRLEVÉL

General Assembly of FICE International

A FICE International idei Közgyűlésére 2016. augusztus 21-én került sor, mely kiemelt napirendi pontja az új tisztségviselők választása volt.

A Közgyűlés Hermann Radlert választotta meg a FICE International elnökének, aki a FICE Ausztria jelenlegi elnöke és a FICE Európa alelnöke is egyben.

Döntés született arról, hogy a Nyugat-afrikai hálózat, FICE Zambia és FICE Hongkong a nemzetközi szervezet teljes körű tagja, valamint arról, hogy a Közgyűlés évente egyszer fog ülésezni, a következő ülés Kenyában kerül megrendezésre.

33. FICE Kongresszus és 2. CYC Világkonferencia

2016. augusztus 22 – 25. között szervezett konferenciának Bécs városa adott otthont, melyre mint a nemzetközi szövetség tagja, a FICE Magyarországi Egyesülete meghívást kapott. Egyesületünk a konferenciára meglehetősen nagy csapatot delegált, a magyarországi FICE 7 fővel képviselte hazánkat ezen a világszerte elismert szakmai találkozón (dr. Blumenfend Gyuláné,Dobosné Heisler Éva, dr. Kollmann J. György, Dóka Rita, dr. Hegedűs Judit, Szabó Katalin, Mélyvölgyi Ildikó).

Egyesületünk alelnöke, Dr. Hegedűs Judit (tanszékvezető egyetemi docens – Nemzeti Közszolgálati Egyetem RTK Magatartástudományi és Módszertani Tanszék) a kongresszus 3. napján előadást tartott.